duminică, 1 februarie 2015

Alege colaboratorii cu intelepciune


Colaborare
Alege educat pentru a alege avantajul

Nu ai da actele firmei tale pe mana oricui de pe Okazii, nu? Nici macar daca pretind ca sunt oameni seriosi, cu experienta si corecti, nu-i asa? Bineinteles ca nu! Atunci de ce ai avea incredere intr-o companie doar pentru ca au obtinut o autorizatie? Raspunsul, bineinteles, este ca nu ai face-o. Te-ai asigura ca orice companie angajezi ca sa te ajute trece de toate voturile. Uite cum faci asta:


SCRIE PE O HARTIE CE AI NEVOIE

Iti trebuie servicii de curatenie? De ce ai nevoie de ele? Ce vrei sa faca ele? Ce ti-ar mai trebui? Cat ar schimba fiecare si de ce? La care dintre astea poti renunta si la care nu? Ce ar face diferenta intre a obtine minimul ce iti serveste si a primi tot ce ai putea sa iti doresti?

INTELEGE CE ESTE CEEA CE ITI TREBUIE

Cand angajezi o companie pentru a externaliza servicii este nevoie ca tu sa intelegi, la nivel de baza, ce inseamna acele servicii. Nu trebuie sa fii un expert, insa trebuie sa intelegi macar raspunsurile pe care un eventual furnizor ti le da la intrebarile ce ti s-a spus sa le pui. Intelegand cum aceste sisteme functioneaza, te va ajuta sa alegi oportunistii de profesionisti. Vei fi, de asemenea, mai putin vulnerabil la a irosi bani si timp. Ca tot vorbim....

CALCULEAZA-TI BUGETUL

In afacerea ta, vei avea nevoie de mult suport. Cu cat vei primi mai mult cu atat iti va fi mai bine. Calitatea acestuia conteaza. Cat si pentru ce calitate poti plati? Stabileste-ti limitele, atat cele minime, cat si cele superioare! Stabileste ce iti este necesar, ce este esential, ce ti-ar prinde bine si ce iti doresti! Este rezonabil sa intelegi ca totul vine cu un pret si ca va trebui sa platesti pentru ceea ce vrei. Stabileste ce inseamna ''bun'' pentru nevoile tale! Asta nu e momentul sa cumperi ceva din targ. Pana la urma nu iti iei cel mai simplu telefon daca ai nevoie de el, nu? De ce ai face asta cu afacerea ta?

Acestea fiind spuse... este important sa stii care este pretul pietei pentru acele servicii si ce include acesta si la ce calitate, ca sa poti lua o decizie financiar avantajoasa!

PARERILE CONTEAZA

Este important sa afli ce cred alte persoane despre acea firma. Daca este recomandarea cuiva, afla si alte pareri! Daca este o oferta primita pe net, incepe cu site-ul sau si citeste comentariile. Cauta firmele ce se prezinta intr-un fel ce iti trezeste interesul, ce iti spune ceva, ceva de care ai nevoie sau care ti-ar prinde bine! Este o idee buna sa ceri si parea altora si sa intrebi ce, cum si de ce folosesc anumite companii.

STIRILE CONTEAZA

Cauta orice furnizor cu care vrei sa lucrezi pe Google. Este o ocazie buna sa afli si despre servicii gratuite ce le ofera sau despre munca pro-bono ce o fac, la fel ca si a obtine informatii despre vechimea firmei si problemele legale ce le-a avut.

CUNOASTE-I

Pentru acelasi serviciu poti alege dintr-o multitudine de firme. Fiecare astfel de firma va fi diferita. Incearca sa cunosti brandul si oamenii, stiind deja ceea ce cauti! Iti trebuie un partener, nu un contract scump de agatat in rama!

In cele din urma, cea mai mica alegere poate face cea mai mare diferenta - in bine sau in rau. Nu uita ca tu esti cel ce alege si incearca sa iei cea mai buna decizie!
Author image

Despre autor :

S.C. DanCam S.R.L. este o firma specializata in consultanta, ce ajuta companiile partenere sa se dezvolte eficient din noiembrie 2002. I.M.P.A.C.T.O. a aparut, ca o solicitare a pietii, in iulie 2011.

Contacteaza-ne pe :

Un comentariu:

  1. Voi recomanda oricărei persoane care caută un împrumut de afaceri domnului Benjamin care m-a ajutat cu un împrumut de patru milioane USD pentru a-mi începe afacerea și a fost rapid. La obținerea unui împrumut de la ei, a fost surprinzător cât de ușor au fost să lucreze. Procesul a fost rapid și sigur. A fost cu siguranță o experiență pozitivă. Evitați escrocii aici și contactați-l pe domnul Benjamin On. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. dacă sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri.

    RăspundețiȘtergere